FacebookTwitter

Zanimljivosti

Srijeda, 14 Lipanj 2017 10:39

Photo: printscreen Instagram

Proteklog vikenda , na jednom romskom krštenju u Beču , goste su između ostalih uveseljavale i Dara Bubamara, Katarina Živković, Jana, Viki Miljković,…Iako uvek nasmejana i spremna za šalu, Dara se na proslavi sukobila sa kumom deta koje se tog dana krštavalo. Iako se na videu ne vidi zbog čega je pevačica napravila skandal, može se pretpostaviti da se kum nije ponašao u skladu sa Darinim očekivanjima .Pogledajte video koji je za kratko vreme postao veoma popularan na društvenim mrežama!
 

 

 

 

 

 
Srijeda, 14 Lipanj 2017 09:43

Photo: printscreen Instagram

 

Tekstopisac i producent grupe Colonija , Boris Đurđević ,  otkrio je da će Ivana Lovrić (25), zameniti njihovu dugogodišnju pevačicu  i miljenicu publike , Indiru.

Osim pevačice, grupa će dobiti i nove pesme čiji će tekstovi, kako  kaže Boris, biti prilagodjeni  Ivaninim godinama.Grupa  će na taj način pokušati da zadrži staru , ali pridobije i novu publiku .

 

 

 

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

 
Četvrtak, 25 Svibanj 2017 09:11

Photo: printscreen Instagram

 Poznata pevačica Stojanka Novaković Stoja uspela da smrša nekoliko kilograma i nema nameru da se na tome zaustavi.Kako tvrdi ,  planira da izgubi bar još deset kilograma.

U toj borbo sa kilogramima , osim dijeta i treninga pomaže joj  i suprug Igor Jovanović i to u spavaćoj sobi.

Poznata folkerka tvrdi da je  sve bolje u krevetu, pa i skidanje kilograma uz pomoć sexa .Istina , ona je i na rigoroznoj dijeti koju ne prepotučuje drugim ženama, jer od silnih obaveza i ne stiže da jede.

Pevačica  je još objasnila i kako se bori protiv nasrtljivih  obožavaoca , koji joj šalju nepristojne poruke, pa čak i fotografije nagog tela.Kako kaže, ona sve to lepo objavi na društvenim mrežama ,ako se ljudi hvale svojim izgledom , nekih ih  bar vidi ceo svet

 Ona je nedavno tako razotkrila i čoveka koji ima ženu i decu, a njoj šalje vulgarnosti.

 

 

 
Četvrtak, 25 Svibanj 2017 09:11
Duško Tošić konačno progovorio o navodnoj Karleušinoj prevari

Po njegovoj priči  ,istina je da je bio u provodu sa  devojkom sa fotografije , njenim momkom Erolom - uspešnim  biznismenom koji živi u Istanbulu i još dvojicom prijatelja. Kada su pošli kući , Erol i Marija su  sedeli na zadnjem sedištu Duškovog auta, ali je Erol na kratko izašao da bi porazgovarao sa policijom koja ih je zaustavila.Turski paparazzi su  iskoristili taj  trenutak i napravili spornu fotku.

Poznati fudbaler  je  još napomenuo da ovaj neprijatni dogadjaj nije poljuljao njegov brak sa  folk divom,  Jelenom Karleušom .

 

 

 
Utorak, 23 Svibanj 2017 10:25

Photo: printscreen Facebook

 

Jelenu Karleušu često prozivaju  da po društvenim mrežama  kači samo fotošopirane fotke

 Zato je ona rešila da se konačno obračuna sa svim nevernim Tomama pa je na Fejsbuku objavila je sledeći post : 

- Pozdrav svim medijima. Pogotovo onima koji stalno se*u kako fotošopiram slike. Pozivam sve domaće novinarke da stanu pored mene... ja ću biti gola... pa da se slikamo. Pa da vidimo koja kako izgleda i kome treba fotošop. Kada neka od njih, ili bilo koja druga, bude imala 38 godina, dvoje dece i ovakvo telo, neka se javi. Do tada TIŠINA BRE .

 

 

Stranica 1 od 244

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Login

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...