FacebookTwitter
Ponedjeljak, 26 Listopad 2015 07:10

Justin Bieber  Spektakl u Milanu


Spektakularna dodela evropskih MTV nagrada u „Mediolanum Forum“ dvorani u Milanu, sinoć je direktno prenošena širom sveta. Fanovi su dali 603 miliona glasova u podršci svojim omiljenim izvođačima Zvezda večeri bio je Justin Bieber koji ne samo da je oborio rekord po broju osvojenih nagrada – 5 , već je imao i sjajan nastup . Obučen u crvenu preveliku majicu i pantalone iste boje Bieber je pokazao sav svoj talenat u neverovatnom nastupu na kojem je izveo hit „What Do You Mean?“.Naravno, efekti i plesači su još više uveličali ovaj spektakl.
Justin Bieber je osvojio nagrade u sledećim kategorijama: Najbolji muški izvođač, Najbolji izgled, Worldwide Act: Severna Amerika, Najbolja saradnja (za pesmu „Where Are You Now?“ iza koje stoje i Skrillex i Diplo), a njegovi obožavaoci pokazali su se kao najstrastveniji fanovi u svetu pop muzike, pomažući mu da tako osvoji i nagradu u kategoriji „Najvatreniji fanovi“
Među dobitnicima nagrada našli su se i Ed Sheeran, Nicki Minaj, One Direction, Rihanna, Macklemore & Ryan Lewis, Taylor Swift, Shawn Mendes i mnogi drugi.

Justin Bieber - Spektakl u Milanu - Portal Muzika

Justin Bieber - Spektakl u Milanu

Login

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...