FacebookTwitter
Srijeda, 01 Veljača 2017 15:38

O dvadesetdvogodišnjem Harisu Berkoviću, otkako je otpočeo emotivnu vezu sa daleko poznatijom koleginicom Radom Manojlović, neprestano bruji domaća javnost – mnogi smatraju da je zbog svog privatnog života preko noći postao popularan, a njegov otac Mirsad Berković ističe da se talentovani Haris, uprkos svemu, nije promenio.

“Ostao je Hari svoj, sigurno, ja to najbolje znam. Međutim, činjenica je da se njegov život totalno okrenuo i da je promenio neke životne navike zbog prirode posla, pa se možda zbog toga nekome čini da se promenio. Ali, njegovu iskrenost, poštenje, pozitivu i veliko srce ništa ne može da promeni”, ishvalio je Mirsad svog sina na početku razgovora.

Mirsad je za pink.rs otkrio kako je reagovao kada je čuo da se Haris zabavlja sa devet godina starijom koleginicom Radom Manojlović.

“Iznenadio sam se, naravno, prvenstveno zbog toga što je ona svima nama dobro poznata i veoma popularna. Međutim, bez lažne skromnosti, imponovalo mi je to što joj se svideo Hari, jer devojka u njenoj poziciji sigurno može da bira. Lepo je znati da ti sin “vredi“, kroz smeh ističe Berković.

Harisov otac za ovaj portal priznaje da li mu smeta razlika u godinama sina i njegove izabranice, kao i šta zaista misli o Radi.

“Da ne pametujem puno, najmanji problem u životu su godine. Problem je biti srećan, zadovoljan, voljen i raditi ono što voliš. Ja Radu poštujem kao osobu, naravno, jer ona to zaslužuje”, ističe Mirsad.

Harisov otac otkrio sve o vezi svog sina i Rade Manojlović!

Iako je, kao što kaže, sve u najboljem redu, Haris svoju dragu ne dovodi često u svoj rodni Gradačac i porodični dom.

“Navratili su jednom u povratku sa zajedničkog nastupa u Travniku. Haris stvarno nema vremena još uvek ni za sebe, pa ni za nas. Mi to, naravno, razumemo i podržavamo ga. Puno je posla, na samom je početku i mora da se dokaže, pokaže i opstane, što je, ponavljam, ogroman posao”, iskren je Berković.

Na samom kraju razgovora, Mirsad priznaje i da bi voleo da njegov sin zasnuje porodicu.

“Laž bi bila reći da ne razmišlja o braku, porodici i životu uopšte, ali sada je to zbog njegovih godina i ciljeva koje mora da postigne stavljeno u drugi plan. Iskreno, što se mene tiče, vodim se onom narodnom”Koja njemu bude dobra, biće i meni, kaže za pink.rs otac Harisa Berkovića.

Harisov otac otkrio sve o vezi svog sina i Rade Manojlović!Harisov otac otkrio sve o vezi svog sina i Rade Manojlović!
Izvor: nostalgija.comHarisov otac otkrio sve o vezi svog sina i Rade Manojlović!

Login

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...