FacebookTwitter
Srijeda, 30 Studeni 2016 06:04

Pevačica Ana Bekuta je nedavno za STAR otkrila detalje iz privatnog života kada je ispričala da je sina Igora, kada je imala 17 godina, ostavila u domu za nezbrinutu decu.

Pošto joj je bilo teško što se odvojila od sina, ona se vratila po njega, i objašnjava zbog čega se još u životu kaje.

Kajem se jedino zbog toga što nisam rodila još jedno dete. Samo zbog toga se kajem i ni zbog čega drugog“, rekla je pevačica.

Vrlo emotivna, kako mnogi komentarišu, jedna od retko dobrih osoba na domaćoj estradi, Ana nikada nije stavljala fokus na tu priču.
No na pitanje da li ju je dobrota nekada koštala, pevačica odgovara:

Nikada. Stigne nagrada za dobrotu uvek. Kad-tad vas neko nagradi za dobrotu. Na nju niko nije ostao imun. Dobrota i dobro uvek pobeđuju”, kaže Ana.

Život je nije uvek mazio. Uvek je koračala napred, nikada nije posustajala, a da li je i koliko često plakala:

Ne mnogo. Nisam plačljivica. Ako mogu da se pohvalim, ja sam jaka i hrabra žena. Suze su samo izgovor. Treba se uhvatiti u koštac sa životom. Ne treba plakati, nego treba učiniti sve da od života izvučeš maksimum da porodicu sačuvaš, zaštitiš. Ja sam imala tu ulogu, i dalje je imam – da izvedem porodicu na pravi put, u čemu mislim da sam i uspela”.

Dešavalo se, kako kaže, da povisi ton, ali to su retke situacije.

Ja sam energična žena. Dešava se da povisim ton. Ljudski je povisiti ton. Povisim ga nekada na Mrku, nekada on na mene. To su svakodnevne sitnice zbog kojih povisimo ton, ništa ozbiljno”, kaže Bekuta za Alo, koja o gospodinu Mrkonjiću priča s puno ljubavi i emocija, kao i prvog dana.

Milutin me je kupio pažnjom, time što je nežan, a ujedno snažan i ostvaren muškarac“, naglašava ona.

Ana Bekuta: Ja sam energična žena, to Mrka najbolje zna!

ana-bekuta-milutin-mrkonjic1

Izvor: nostalgija.com

Ana Bekuta: Ja sam energična žena, to Mrka najbolje zna!

Login

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...