FacebookTwitter
Srijeda, 16 Studeni 2016 19:14

Katarina Grujić promovisala je prošle nedelje spot za svoj novi singl “Drugovi” i već ima tri miliona pregleda na Jutjubu.

“Osećaj je lep, a uspeh veliki. Tako je bilo i sa prethodnim singlovima. Iskreno, kada sam je prvi put čula pesmu Drugovi, bila sam skeptična pošto je r’n’b fazonu, ali nisam se pokajala”, kaže Katarina.

Okupila si mnogo kolega na promociji. Kako je bilo?

“Da, bilo ih je oko 30. Prvo su svi pogledali spot, onda je stigla torta, pa vatromet i šampanjac, i u ponoć je krenuo moj nastup. Svi su ostali do jutra. Ja sam pevala do pola pet, kafana je bila krcata”.

Zašto nije bila Rada Manojlović kad ste vas dve dobre?

“Zvala sam je, ona se izvinila što neće doći jer je snimala spot. Mi se podržavamo u svemu i ja je zaista poštujem. Neke kolege bile su van zemlje, neko je imao nastup… I ja sve to razumem, ali bilo je i onih što se nisu udostojili da mi odgovore na poruku”.

katarina-grujic-zr-68

Ko ti od zvezda Granda nije odgovorio na poruku?

“Nekoliko koleginica i kolega. Očigledno ne mogu da podnesu moj uspeh. Razočarala sam se, ali dobro… Ono što sam ranije mislila o njima ispostavilo se kao tačno”.

Ko te je razočarao?

“Ne, ne, ne želim da otkrivam, ali prepoznaće se te osobe same i onda će im krkljati po stomaku. Nisam zvala starije kolege već zvezde Granda. Promocija je bila u kafani koja nije za starije, ali sve ću pozvati na promociju albuma”.

Kaća Živković bila je među najveselijim gostima, da li si joj dala savet kako da ubode hit?

“Šta ja njoj imam da dajem savete, svako gradi karijeru kako želi. Ja sam mlađa koleginica i ne mogu da je učim. Kaća ima baš mnogo hitova, ja često pevam njene pesme na nastupima, a najviše volim Ljubav i Šta poželiš, to i dobiješ”.

Ali zato ti je konkurencija Aleksandra Prijović, zar ne? Obe imate novi singl i spot i skoro isti broj pregleda na Jutjubu…

“Ona i ja nismo konkurencija, pevamo dva različita žanra, imamo različitu publiku, pesme i spotovi su nam potpuno drugačiji”.

Koliko si uložila u svoj spot? Neki kažu da je tvoj skuplji od Aleksandrinog.

“Nikada ne otkrivam koliko sam novca uložila u svoju karijeru, ali ljudi sve sami prepoznaju. Publika sve vidi i sve zna. Nemam ništa protiv Aleksandre, ali ne želim da je spominjem. Svakoj koleginici želim da joj na promociju dođe 30 kolega i da svi ostanu do pet ujutro kao što su kod mene”.

Misliš li da će tvoja pesma biti veći hit od njene?

“Moja pesma jeste veći hit od njene, pritom nisam imala reklamu niti sponzorstvo na Jutjubu. Bukvalno nijedan cent nisam dala za reklamu ni za jednu svoju pesmu, a svaka je pronašla put do publike i sve moje koleginice ih pevaju na svojim nastupima”.

aleksandra-prijovic-i-filip-zivojinovic-grand-an-2

Da li misliš da je Aleksandri skločila popularnost otkako je sa Filipom Živojinovićem?

“Ne želim to da komentarišem i ne mislim to”.

Jel tvoj dečko Nemanja Buha prisustvovao i promociji i nastupu?

“Da, ali on ne voli da se medijski eksponira, i ja to podržavam. Razumela bih i da nije došao, ali želeo je da bude uz mene kao moja najveća podrška”.

Nisi kao ostale koleginice da zoveš dečka na svaki nastup?

“Ne, imam ja ko će da mi nosi torbe, mikrofon, piće i sve što treba, a to sigurno neće biti moj dečko. Nisam ja kao koleginice da angažujem dečka da mi glumi potrčka”.

Kako se Nemanja bori sa tvojim udvaračima?

“Ja nemam udvarače. Pa vi nikad niste dobili nijednu poruku, prepisku sa nekim muškarcem, niti ste videli neko muvanje…”

Pa kad vodiš obezbeđenje sa sobom…

“Naravno, na nastupima je uvek obezbeđenje. Može svako da se slika sa mnom, ali nešto više – ne”.

A da ti stave bakšiš u haljinu kao Radi Manojlović ili da te udare po guzi?

“Ne daj bože da neko skoči na binu da mi uradi nešto kao Radi, dobio bi nokaut u glavu. Od mene”.

Obezbeđenje ne bi moralo da reaguje?

“Ja to po kratkom postupku. Šamar i završim posao. Nisam imala loše situacije, ali kada se neko napije, a dešava se, ja kažem obezbeđenju da reši problem”.

Zašto ne pevaš na romskim svadbama kao Aleksandra Prijović, Nadica Ademov ili Andreana Čekić?

“Moj glas, pojava i karijera nisu za romske svadbe, mislim da se tu ne bih snašla. Nikada nisam pevala na takvim veseljima, niti ću”.

Kako je tvoje zdravlja sada?

“Perfektno. Prošlo je trovanje, prehlada i problemi sa glasnim žicama… Sve sam uspela da pobedim, sada mogu da razvalim na svim nastupima koji me čekaju”.

Kada će album?

“Na proleće. Već sam u studiju, snimam nove pesme koje su radili Damir Handanović i Marina Tucaković. Oni me nisu izdali, znaju me u dušu, tako da ostajem sa njima do kraja”.

Da li bi angažovala Rastu da ti radi pesme? Kakav ti je album Ane Nikolić?

“Njen album oborio je sve rekorde ovog leta i bolji je od Cecinog i Natašinog. A što se Raste tiče, ne znam da li ću ga nekada angažovati. Ako nam se ukrste poslovni putevi, možda nekada. Sada ne, ali svakako poštujuem njegov rad”.

Jesi li, kao što neki kažu, sa pesmom “Drugovi” kopirala Nikoliju Jovanović?

nikolija-nt-15

“Moj glas nije sličan nijednom sa naše estrade. Nikolija je odlična r’n’b pevačica, ali ja sam jedinstvena, prepoznatljiva i ne kopiram nikog”.

A Cecinu ćerku, u istoj bundi se pojavljuješ u spotu?

“Ja sam prvo snimila spot, a ona je nakon toga nosila tu bundu u reklamnoj kampanji. Naravno, prvo su izašle Anastasijine fotografije, pa tek onda spot, ali nema veze ko će prvi šta obući. Bundu je inače doneo moj stilista, tako da je možda baš on obukao i Anastasiju”.

Kada se udaješ?

“Još ne živimo zajedno, ali kao da živimo. Ostanem da prespavam kod njega, pola stvari mi je tamo, što je i normalno jer smo dugo u vezi. Posle nastupa obavezno odem kod mame da se oporavim uz neku toplu supicu, a onda odem kod Nemanje. Mnogo puta su me pitali kada će svadba, ali mi trenutno ne bismo menjali ništa. Uživamo u vezi, posvećeni smo karijeri i jedno drugom, svaki slobodan trenutak koristimo za putovanja… Brak će se desiti, ali ne volim ništa da planiram”.


katarina-grujic-nt-25uros-katarina-grujic-aleksandra-mladenovic-foto-ivan-vucicevickatarina-zivkovic-nt-7katarina-grujic-nemanja-buha-zr-41katarina-grujic-tarapana-an64Izvor: nostalgija.com

Kaća Grujić u intervjuu za SVET proziva Prijovićku, govori o kopiranju Anastasije i otkriva kad namerava da se uda

Login

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...