FacebookTwitter
Srijeda, 16 Studeni 2016 19:14
Rada Manojlović i Haris Berković - Ekskluziva.ba

Ona otkriva da je uz njega postala ljubomorna, pa često provjerava gdje se i s kim nalazi. Srbijanska pjevačica je uvijek važila za veoma iskrenu osobu, a u takvom tonu nam je odgovorila i na pitanje kako se ponaša kada Haris nije sa njom, piše “Express“…

“Kontrola i zvanje na svakih pet minuta (smijeh). Da razjasnim onima koji ne prate, stalno imitiram Seku Sablić iz “Ljubav, navika i panika”, gdje u jednoj epizodi Mirka i Marija pričaju o momcima, a mlađa pita stariju šta da radi, a ona kaže: “Kako šta, sestro slatka, kontrola i zvanje na svakih pet minuta. Ako ti se ne javi, ili je umro, ili je nedostupan, nema trećeg”. Šalim se. Najbolje je biti u vezi sa nekim ko je iz tvoje branše. On možda nije tu u petak ili subotu, ali je svakog drugog dana uz tebe 24 sata. Najbolje je imati pjevača za dečka”, kaže Rada uz osmijehom.

Iz ovoga se stiče utisak da je Rada ljubomornija od Harisa.

“Ja sam samo za radijator i vezivanje. Mislim da je to najbolje rješenje da znam gdje je. Mnogo volim da se šalim na svoj i na tuđi račun. Iz moje šale ispadnu katastrofalni naslovi. Nisam djelovala ljubomorno, ali nisam ni bila dosad. Ali neke stvari su se promjenile. Sada jesam i sada shvatam da je mala doza ljubomore znak da ti nije svejedno. Ako pričamo o ranijim iskustvima i sada. Ranije nije bilo ljubomore i vidite kako se sve završilo. Ovdje je zanimljivije jer je stalno kao da si na početku i konstantno se trudimo da osvojimo jedno drugoga”, dodaje pjevačica.

Nakon dužeg vremena kratku haljinu zamijenila je pantalonama i košuljom.

“Malo je zahladnilo, zato sam se obukla. Kada se prezentiram publici na nastupima, volim da to bude u nečemu u čemu se osjećam najse*sepilnije i najbolje, a kada su emisije u pitanju, tu pokažem da sam modno osvještena, odnosno da volim da eksperimentišem”, kaže Rada, a na medijska pisanja da je raskinula sa Harisom, odgovara:

“Ne znam zašto se pojavljuju te priče. Vjerovatno zato što oboje šutimo, onda samim tim dajemo šlagvort da se nešto pretpostavi. Ako nas nema zajedno u javnosti, odmah se pretpostavlja da nismo u vezi”, kaže Rada.

A, zajedno su se pojavili na manifestaciji “Express i ja” koja je 20. oktobra održana u Zetri. Došli su držeći se za ruke.

“Rijetko se pojavljujemo zajedno. Ova prilika je izuzetak. Tu smo morali doći ovako jer smo dobili nagradu za pjesmu “Biseri i svila” koji je odlukom čitalaca “Expressa” proglašen duetom godine”, govori Manojlović.

Oboje su demantovali pisanja nekih medija po kojima je Harisu, za vrijeme nedavnog boravka u BiH, zabranila da iz Sarajeva ode u Gradačac kako bi posjetio roditelje.

“Presmiješno! Mi smo zajedno stigli iz Beograda, smjestili se u hotel “Radon Plaza” i bili nerazdvojni čitavo vrijeme u Zetri. Zajedno sa nama bio je i moj otac Mirsad. Nakon dodjele nagrada sjeli smo u auto i zaputili se u Beč jer sam morao da završim neku papirologiju u Ambasadi Švicarske zbog radne dozvole s obzirom na to da sam tamo tog vikenda imao gostovanje”, iskren je Berković.


Izvor: haber.ba

Haris Berković: Nije tačno da mi je Rada zabranila da posjećujem roditelje!

Login

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...